Instagram тества функция за споделяне на чужди публикации

0
152
В Instagram готвят нововъведение. От компанията потвърдиха, че се обсъжда възможността скоро потребителите да могат да споделят чужди публикации.

Основната идея е функцията да е идентична на “Share” бутона във Facebook и “Retweet“ функцията на Twitter. Към този момент подобна опция не съществува в Instagram.

По неофициална информация услугата ще носи името “Seamless Sharing”. Чрез нея потребителите ще могат да публикуват в своя профил всякакви публикации, които са видели в своя фийд.

Според запознати обаче идеята в много ранен стадии. Тези, които са видели разработката на Instagram, твърдят, че и дизайнът все още не е доизмислен.

„Много пъти сме обсъждали опцията за препубликуване“, сподели преди около година изпълнителният директор Кевин Систром. „Хората обичат да споделят неща, които са видели в чужди профили. Минавали сме през дебата да има ли такава опция хиляди пъти.“

Според експерти този ход от Instagram може отново да вдигне популярността на социалната мрежа. Анализатори прогнозират, че макар да има хора, които да се оттеглят от нея заради нещо подобно, то много други ще се почувстват по-ангажирани. На този етап обаче всичко остава в процес на разработка.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за