Internet Explorer 7+ само за Windows Vista

21
2

От Майкрософт анонсираха, че ще има известна разлика между Internet Explorer 7 за Windows Xp и Windows Vista. За това и въвеждат Internet Explorer 7+. Тони Шрайнер, член от екипа на Майкрософт за Internet Explorer 7, заяви, че като цяло няма да има големи разлики между двете версии, но все пак Internet Explorer 7+ ще има повече поправени „дупки“ и бъгове.

10x to randb

21
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
21 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
6 Автори на коментарите
TopperNickyfifaFurFui Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
FurFui
FurFui

В едната версия да имало повече поправени дупки и бъгове.
Коя друга фирма може да измисли да диференцира версиите на продукта си по брой грешки в него.:eek:

daninel
daninel

Евала на тази удивителна пазарна политика :clap:
Леле-мале – аре пак да даваме по 200$ за шаренийката, защото в about диалога ще пише 7+ и бутана back ще е по-кръгъл?
На Windows-a трябва да му се смени архитектурата, не надписите и цвета на Start бутона!!!
А дупките – кога ли ще е Виста SP1 – за коледа 2007

Fifa
Fifa

Един вид – всички да минаваме на Vista?

Nicky
Nicky

И след приятната новина, че нямало да има DirectX 10, за Xp, не ми казвайте, че м$ не се опитват да пробутат „леката и малка“ вистичка

kayovas
kayovas

Съвсем нормално е МС да почнат с цигански номера, след като от Vista окапаха като зрели круши почти всички нововъведения – файловата система, шела и т.н. Та започнаха да режат от XP – DirectX 10, Internet Explorer 7, Windows Media Player 11. Последните 2 така и нямам намерение да ги ползвам, а DirectX 10 е под въпрос.

Не зная за вас, но не мисля заради един нов интерфейс да минавам на ОС, която заема скромните 20 ГБ дисково пространство.

TeamKiller
TeamKiller

Незтам хората от M$ как ги мислят така нещата. И тоя IE 7 + дето ще бъде с по-малкото дупки ми е интересно какво error съобщение ще ми изписва при опит да бъде стартиран на Windows XP – „Програма не може да бъде инсталирана понеже има прекалено малко бъгове и дупки. Моля инсталирайте по-бъгавата версия.“

Белгиеца
Белгиеца

Ако ще трябва да си доплащам за още RAM за да мога да я ползвам Вистата май ще ме поизчакат до като не почнат другите да правят софтуери работещи само на Вистата.
Имам и друг харч да правя заради тая Виста щото още не съм си купил ДВД записвачка, значи още 60 евро и май ще й се размине през следващите 3 – 4 годинки.

myd
myd

Не смятам да минавам на Виста поне до 2008г. А относно новите шаренийки в момента ХР-то ми е с много по красива тема от смешните Виста теми с който е залято интернет пространството 😀

poisk
poisk

Евала на преводача, а не на Microsoft, за измислицата с бъгове. Microsoft трябва да почнат да се вслушват в идеите на журналистите – продажбата на рекламно място в съобщенията за грешки със сигурност щеше да им донесе милиони, а това с бъговете е добър маркетингов трик

randb
randb

Цитат:


There are no feature differences between IE7 and IE7+ other than the ones I mentioned above; we have, however, fixed a bunch of bugs between the two releases.


Topper
Topper

Само се чудя – вас наистина ли ви идват тези мисли на галвата и имат нужда да ги споделите, или просто си пишете, за да има коментари…

poisk
poisk

Я кажи първо, кои са тези разлики, които са споменати по-нагоре, а след това ми кажи между кои два релийза са фикснати бъгове… 🙂 Едва ли между IE7 Final и IE7+ Final 😀

P.S. За незапознатите да кажа какво включва 7+, което го няма в обикновената седмица:
* Protected Mode
* Parental Controls

Цитат:


While all versions of IE7 are built from the same code base, there are some important differences in IE7+, most significantly the addition of Windows Vista-only features like Protected Mode, Parental Controls, and improved Network Diagnostics.


Q-tech
Q-tech

Windows XP е сравнително стара ОС (вече прави 5 години). Просто М$ се стремят да намаляват постепенно поддръжката за нея, както направиха с 98/МЕ за да може да подсилят излизането на Vista и IE7 сигурно е първата стъпка. И са прави – хората трябва да си обновяват софтуера, а не да задържат стари неща (които подхранват хакерите със зомбита). И преди да сте почнали с темата за парите – си задайте въпроса колко инвестирате примерно за личната си кола и сравнете двете „удоволствия“ финансово. На мен като не ми се дават пари за кола – предпочитам да не карам, вместо… Виж още »

never_mind
never_mind

Q-tech, когато видиш бозата ми зомбирана, значи към Земята се е засилил метеорит и НАСА не може да го спре… задръж си новичката Виста за себе си, и си потърси антивирусна за нея, щото май твойта щайга ще се превърне първа в зомбирана, ако в скоро време Бил-чо не подаде ръка на програмистите да могат да си вършат работата…

Q-tech
Q-tech

Vista не е подобрена само в сигурността и съм почти сигурен, че в момента в който пуснат хитово заглавие само за DX10 – ще си я сложиш веднага и на твойта щайга (ако ще и метеорит да ни удари), но дай сега заяждане да има. Иначе антивирусни за нея и сега си има.
А, ако съдиш за финалната версия по нейната бета – излиза че си поел огромен риск и със ХР… :ph34r:

randb
randb

хаххаха….. обновиха си графичната среда,и сега иска неимоверно много ресурси-и защо?Експорера да поддържа табове,RSS,CSS2,phishing дето Opera и Firefox ги предоставиха напълно безплатно и с отворен код.Какво друго?А някакво мижаво анти-спайуерче,дето има доста по-добри програми от него.Защитната им стена ще бъде двупосочна,а преди що не беше?Работа с администраторски акаунт по подразбиране.Уж нова файлова система,ама май не.Не знам защо,но за някой хора стана навик да кракват продукти на Майкрософт за има няма часове-защо толкова мразите тея от Майкросотф,те се грижат за развитието на софтуер(и хардуера),те се стремят да има по-защитени системи,добра производителност-защо им краквате продуктите дето с пот на челото са ги… Виж още »

poisk
poisk

Наистина, Vista ще е хит още преди да се появят DirectX 10 игри. Само като гледам screenshot-ове и review-та и почват да ми текат лигите

P.S. Всъщност вече си е hit – Microsoft не издържаха на трафика, който предизвика Beta 2

Q-tech
Q-tech

И какво като иска много ресурси? Пари ли нямаш??? Дал си 1500 лв за РС и нека позная – сложил си му 512 мб РАМ щото е „модерно“. А нова графична карта така или иначе ще трябва да взимаш след година-две като почнат да излизат повечко заглавия от рода на UT2007, въпреки че изискванията за паметта и видеокартата са за 3D интерфейса, който може да се сменя. И както написах по-долу Vista НЕ Е само подобрена сигурност. Много неща в ХР-то са добавяни/кърпени в последствие, което не се е отразило положително. И нищо не пречи Vista да е по-бърза на… Виж още »

randb
randb

DDR-256 Ram
Nvidia geforce 4 Mx 64 МВ

Да ти кажа,че компютър може да се купува не само за игри.Моят компютър е за предимно уеб дизайн и трябваше да е съвместим с OCAD (софтуер за изчертаване на туристически и топографски карти) И наистина в началото бях с оригинален Windows Me(даже сега мога да ти го подаря,защото според мен това е най-лошо направения уиндоус някога),дадох пари за лиценз и за XP след това,но поне имаше някакви човешки изисквания-повече пари за хардуер няма да давам(освен ако не се строши нещо).

Q-tech
Q-tech

256 MB е малко и за ХР дори! Ти какво очакваш хората да режат всичко за да може да върви и на стари/недомислени конфигурации?!? Да извиняваш, но РАМ трябва не само за игри и даже в професионални приложения (като Photoshop) това е основният критерий…

Ако машината ти е стара и си я ползвал дълго за работа не виждам защо да не дадеш пари за ъпгрейд. В крайна сметка се е изплатила и ще се изплати пак – защо трябва да се мъчиш и да седиш със стар софтуер?!?

randb
randb

Защото от всякъде ми намирисва на комерсиализация-ако не съм прав съжалявам,явно жестоко се лъжа.Наистина може да помисля за ъпгрейд,но няма да е сега само защото от Майкрософт са решили да развиват софтуера(и хардуера).И дай вече да си пишем на ЛС,защото темата е за друго-нека да не я разваляме.Поздрави!