Jumio вече е достъпен за WordPress, превръща Web камерите в четци на кредитни карти

0
19

Jumio, новата технология, която превръща Web камерите в четци на кредитни карти, сега предлага plugin за WordPress сайтовете. Новият add-on Jumio Netswipe позволява на посетителите на сайта да заплащат за продукти или да правят дарения бързо и лесно, просто показвайки техните кредитни карти на Web камерите на компютрите си.

Добавянето на Netswipe към WordPress сайтове е просто за издателите им – свалят, инсталират и активират като всеки друг plugin за платформата.

С новия plugin притежателите на WordPress сайтове получават бутон „Netswipe PayMe”, който може да бъде поставян навсякъде на техния сайт. Всички плащания са управлявани от техния Jumio акаунт, който е безплатен след регистрация.

Jumio стартира миналия месец и позволява потребителят да задържи кредитната си карта пред камерата, където детайлите и достоверността ѝ са разпознати от софтуера на компанията. Кодът от задната страна на картата трябва да бъде въведен ръчно. Jumio твърдят, че метода им е сигурен и се избягват опасности като кейлогинг.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за