Много хора искат да знаят програмите на филмите и телевизионните предавания на стрийм услугите като Netflix, Hulu, Prime и т.н., преди да получат абонаментния план. JustWatch е една нова търсачка, която помага на хората да разберат в коя стрийм услуга ще могат да намерят своите любими телевизионни предавания. Търсачката показва и ценообразуването при различното качество на стрийминга.

Стрийм услугите се превърнаха в един от най-предпочитаните начини за гледане на висококачествени филми, шоута и телевизионни предавания. Популярните стрийм услуги, като Netflix и Amazon Prime вече се използват в повече от 100 държави в целия свят.

Един от проблемите е, че е необходим абонаментния план, за да се види кои филми и шоута ще бъдат показвани. Новата търсачка помага на всички, които искат да се ориентират, дали да изберат дадена услуга за стрийминг. JustWatch можe да намира и различните стрийм източници, от които филмите мога да се гледат законно. Търсачката предлага филтри по жанрове, IMDB рейтинги и т.н.

JustWatch показва и информация за ценообразуването на определен филм или шоу за различните стрийм услуги. Всичко това може да ви помогне да се ориентирате в различните стрийм услуги.

Важно: JustWatch показва само стрийм услугите във вашата страна, но можете да редактирате URL, за да видите какво предлагат същите услуги в другите страни. Например за САЩ можете да въведете justwatch.com/us, а за Индия в края трябва да има /in. За България се предлага избор на различните държави.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари