Kaldata гостува на Силициевата долина за Lenovo Tech World

1
4

Kaldata.com в Силициевата долина. Тази мечта предстои да стане реалност, след като тази седмица по покана на Lenovo главният редактор на сайта Светлин Желев ще бъде част от събитието Tech World, което компанията организира за втори път и за първи път в Сан Франциско – САЩ.

След дългия път от близо 10 500 км ще имаме ден, в който ще научим интересни неща от партньори на компанията. Първата ни спирка ще е в основният офис на Intel в Санта Клара, след което ни очаква и най-новото от Dolby Laboratories в Сан Франциско.

Самото Lenovo Tech World 2016 ще се проведе на 9-и сутринта (20.00 българско време) в аудиториума Masonic, където най-очакваното всъщност са два продукта – новият флагмански модел от серията Moto и първият модел, предназначен за пазара, работещ на базата на Project Tango, с който вече имахме възможност няколко пъти да ви запознаем.

Hello Moto

В САЩ от няколко седмици се върти масирана кампания, засягаща RAZR моделите на Motorola от миналото, но по всичко личи, че надали ще видим нов подобен модел. Ако можем да вярваме на слуховете до сега, най-вероятно ще видим Moto Z в разновидности Play и Style, които ще представляват 5,5-инчови устройства, в които акцентът ще бъде персонализацията.

Някои от слуховете гласят, че моделите ще са модулни и към тях ще могат да се добавят различни функции, посредством “MotoMods”, като към момента има данни че това могат да са говорители JBL, мини проектор и дори камера модул с Hasselblad камера, но да видим какво ще се появи наистина.

Сред характеристиките за сега можем да предположим, че моделите ще имат по 32 GB памет, 3 или 4 GB RAM и много тънко метално. Процесорът най-вероятно ще е най-мощният предлагат в момента Snapdragon 820, а екраните с резолюция от поне 1080р.

Let’s Tango

Проектът Tango, на чиято демонстрация наскоро се насладихме и в България представлява нова крачка в „добавената реалност.” Патентът на Google, който Lenovo използва ще позволи създаването на 6,5-инчово (най-вероятно) устройство, с което ще може да се използват някои невиждани до сега функции. Надграждането на добавената реланост всъщност представлява възможността за сензорите на модела да измерват околната среда, а какво още ще има в модела – предстои да разберем на 9-и.

Тогава, непосредствено след конференцията ще научим и още доста неща за плановете на Lenovo за бъдещето, ще ви запознаем с някои прототипи, а поглед над предварителната ни програма ни подсказва, че ще има място и за новини, предназначени за геймърите.

Със сигурност, ако трябва да предполагаме, няма да се учудим на видим нови носими технологии, лаптопи, а защо не и продукти, за които в момента дори не можем да предположим, че могат да имат технологии – като умните маратонки, които Lenovo предложиха в Пекин миналата година.

Очаквайте до края на седмицата всички новини от #LenovoTechWorld, много снимки, клипове и надяваме се включвания на живо в нашата Facebook страница.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
0 Автори на коментарите
ngc-bg Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
ngc-bg
ngc-bg

:yanim: Браво! Чакаме „пътеписи“ след това! 😉