fbpx
5.2 C
София

Lime временно преустановява дейността си в София заради COVID-19

Най-четени

Услугата за споделено ползване на електрически скутери – Lime, която миналата година стартира и в София, изглежда е взела решение временно да преустанови дейността си във връзка с разпространението на Covid-19.

Тази нощ е бил разпратен мейл до хората, зареждащи скутерите, което бе споделено във Facebook. И въпреки че през приложението все още се вижда възможност за наемане – това явно няма да е за дълго и ще бъде прекратено днес.

„COVID-19 пандемията е невиждано предизвикателство за всеки един от нас. Екипът на Lime е загрижен за благополучието на градовете и хората, които обичаме и обслужваме, както и на всички вас. За момента преустановяваме дейноста си в София, за да спомогнем усилията на властите и жителите на София.“ – се казва в писмото

Услугата, която работеше и през зимата в София, изглежда няма да е достъпна в следващите топли първи дни на пролетта, най-вероятно заради невъзможността скутерите да се дезинфекцират добре и ограничения, които налага извънредното положение.

София е един от многото градове, в които услугата временно прекратява дейността си. Lime не работи в градовете на Калифорния и Вашингтон, както и в Италия, Испания и Франция.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Йорданка Ф.ли беше Ц.ли....
Йорданка Ф.ли беше Ц.ли....
1 година

„Lіmе, ĸoмпaниятa, чийтo бизнec мoдeл e дa ĸyпyвa xиляди eлeĸтpичecĸи тpoтинeтĸи и пpocтo дa ги paзпpeдeля из вcичĸи гpaдoвe, в ĸoитo имa бизнec c нaдeждaтa, чe xopaтa щe имaт интepec и щe ги ĸapaт, e нa път дa излeзe c 300 милиoнa дoлapa зaгyби в ĸpaя нa гoдинaтa“
Вижте повече:
Е,време беше.

Нови ревюта

Подобни новини