Linux средата ще бъде по-бърза: само за $12 си вземете доживотен лиценз за Windows 10 и ще можете да играете всякакви игри

0
6948

Cdkeylord.com стартира разпродажбата „Отново в училище“.  В рамките на тази промоция можете да намерите предложения за софтуер с до 91% по-ниска цена. Така например, продуктовият ключ с доживотен лиценз за Windows 10 Pro дава възможност за активирането на тази операционна система, както и за надграждане до Windows 11 напълно безплатно. Цената на продуктовия ключ е едва $14, като в случая доживотен лиценз означава до приключване поддръжката на съответния програмен продукт. И още, магазинът дава 30 дневна гаранция от датата на закупуване и в случай на възникване на проблем осигурява резервен продуктов ключ. Предлагат се и продуктови ключове за различните офис пакети, като ключът за Microsoft Office струва само $24, което е с цели 91% по-малко в сравнение с цената в магазина на софтуерния гигант. Запомнете, че за да използвате отстъпката в цената на продуктовите ключове е необходимо да използвате кода за отстъпка KA35, който трябва да въведете по време на заплащането.

Как става купуването на продуктов ключ с ОЕМ лиценз?

  • Изберете необходимия ви продуктов ключ от каталога на Cdkeylord

  • Добавете го във вашата виртуална количка

  • Въведете промоционалния код KA35 в предвиденото за тази цел поле
  • Потвърдете покупката

  • Изберете най-удобния за вас начин на плащане

  • Приключете с поръчката и вашият продуктов ключ ще бъде изпратен на посочената от вас електронна поща

Активиране на ОС Windows с помощта на получения продуктов ключ

Процедурата е стандартна. От Настройките изберете Update & Security, след това Activate Windows или Change Product Key. В излязлото поле въведете символите на продуктовия ключ.

Какво точно представлява доживотният лиценз за Windows 10 и какви са неговите основни характеристики

Спокойно можете да забравите за понятия като „Пиратска Windows“ и най-различни кражби на операционната система на Microsoft. С нашите продуктови ключове сте напълно легален притежател на Windows 10. Идващият с продуктовия ключ лиценз дава стандартен достъп до всички актуализации, обновявания и подобрения от страна на Microsoft. Досадният надпис, който напомня, че е необходимо активирането на Windows повече няма да излиза и ще можете без проблеми да гледате филми, да играете игри и да сърфирате в Глобалната мрежа.


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!