Компанията, предоставяща решения и услуги в областта на компютърната сигурност Malwarebytes анонсира появата на за защитена VPN услуга, която цели да предпази хората, работещи от своите домове по време на карантината.

Malwarebytes Privacy, както е името на новата услуга на компанията използва AES 256 криптографска защита, протокола WireGuard VPN, виртуални сървъри в над 30 държави по целия свят и обещава, че не пази записи от дейността на ползващите я. Това, споделят от Malwarebytes, ще е само първия от серия продукти, насочени към опазване на поверителността на клиентите на компанията.

„Днес, вие не може да влезете в онлайн пространството без корпорации, рекламни агенции и хакери да се опитват да следят действията ви, като това кара да потребителите да се чувстват все повече и повече незащитени. Само с един клик на мишката, Malwarebytes VPN ви дава силата да защитите вашата онлайн поверителност, прикривайки IP адреса си си и онлайн действията си“, споделя при анонса на услугата Акшай Баргава от Malwarebytes. „С все повече и повече хора, използващи домашните мрежи днес, то е задължение за нас да добавим повече сигурност до всеки и всички хора – независимо къде се намират и каква мрежа използват, така че да могат да се защитят и да поемат контрола върху това кой притежава данните им и за какви цели ги използва“.

Malwarebytes Privacy е платен продукт и може да се поръча от страницата му в сайта на компанията.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари