Две от най-уважаваните имена в защитната индустрия вече имат едно общо име. McAfee Enterprise и FireEye се обединяват в компания с името Trellix. Това беше обявено тази седмица от тяхната компания-майка Symphony Technology Group (STG). Формалното сливане на двете компании беше обявено през октомври миналата година, когато STG обяви придобиването на McAfee по-рано същата година.

Самото име на новата компания, обясняват STG, е било избрано, тъй като извиква в съзнанието визията за „пергола“ (на англ. trellis – б.а.) – здрава и надеждна структура, която бива използвана за поддръжката на един структуриран растеж на преплитащи се растения и дървета. Самата нова компания цели да предложи една подобна „жива защита“ на своите клиенти, концепцията за технологии, които могат сами да се адаптират и учат с цел да отблъскват постоянно развиващите се киберзаплахи.

Главното предложение на Trellix е XDR платформа, която има в себе си интегрирани над 600 технологии с открит и закрит код, които целят да осигурят на анализаторите предимство пред атакуващата страна, така че те да реагират бързо на заплахите.

„Изключително сме развълнувани да приемем Trellix в семейството на STG. Клиентите ни могат да очакват от Trellix една платформа, която доставя жива защита, доставяща смели иновативни решения на XDR пазара“, сподели при анонса на Trellix Уилиям Чизолм, управляващ партньор в STG.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари