Microsoft анонсира инициатива съвместно с облачния доставчик Box, която ще предложи на клиентите на двете компании възможностите за управление на съдържание, предлагани от Box с възможностите за съхранение и гъвкавостта на услугите, предлагани чрез Azure от страна на Microsoft.

Box Using Azure ще помогне на бизнесите по-лесно да управляват съдържанието което съхраняват и обработват чрез Office 365 и SaaS предложенията на Microsoft. Заедно с това, клиентите на услугата ще могат да се възползват и от офертите на Box за управление на съдържанието чрез техни собствени приложения. Заедно с това, двете компании работят по стимулиране на растежа на AI платформата на Microsoft Cognitive Services.

„Интеграцията на Box и Azure ще подпомогне развитието ни към дигиталната ни трансформация, като компания. Това ще доведе до по-непосредствен подход към управлението на съдържанието, с което трябва да се справим и ще даде увереност на нашите служители да работят лесно и защитено с нашите партньори и клиенти в един много по-продуктивен начин“, споделя на свой ред Харви Курей, главен дигитален мениджър към Schneider Electric, които ще са една от първите компании, които ще се възползват от Box Using Azure.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари