Ръководителят на програмата за предварително тестване Microsoft Windows Insider Дона Саркър съобщи, че обхватът на програмата ще се разпростре и върху организациите и предприятията.

В началото на седмицата, по време на конференцията Ignite Australia, бе анонсирана програмата Windows Insider Program for Business (WIP4Biz).

Основната цел на WIP4Biz е да се създават предварителни версии, които да бъдат по-дружелюбни, а тяхното инсталиране в корпоративна среда да се опрости. Microsoft възнамерява да се фокусира върху аспектите на операционната система Windows 10 в корпоративна среда за да може по-добре да удовлетвори потребностите на бизнеса.

Ключови черти в новата програма за тестване на Windows 10 са получаването на отзиви относно интегрираните комерсиални функции и помощ при изграждането на операционната система. Организациите могат да съобщават за възникнали проблеми в тяхната работа, за да може Microsoft да ги решава възможно най-бързо. Ще се въведе разпространяването на предварителни версии и в предприятията.

Новата WIP4Biz ще разполага със собствени форуми, блогове и мероприятия, тестове, изследвания и документация. Разпространението на WIP4Biz трябва да стане през следващото тримесечие. Регистрацията за участие може да стане в сайта на Microsoft.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари