Microsoft въведе нов начин за следене на съобщенията в Hotmail

0
18

Редмъндският гигант Microsoft работи усилено за да превърне безплатната пощенска услуга Hotmail в най-добрия продукт от този вид, който се предлага в световната информационна мрежа. Последното нововъведение в пощата е възможността за следене на броя на актуалните съобщения директно през лентата за задачи в Windows, информира NeoWin.

Благодарение на новата екстра Hotmail се доближава с една стъпка по-близо като удобство на работа до добре познатия Outlook. Много от потребителите са запознати с принципите на работа, които се предлагат в Outlook и точно тези хора ще оценят най-високо удобството на допълнителната опция за следене на получените нови съобщения в Hotmail.

Активирането на настолната проверка за новопостъпили писма е изключително лесно. Microsoft са публикували детайлни инструкции за това в официалния Windows Team Blog. Потребителите трябва да отворят Hotmail през Internet Explorer 9 и да влязат в акаунта си. След това трябва да бъде изтеглен заглавният таб на страницата върху лентата със задачи в Windows и с това функцията вече е активирана.

На долното изображение можете да видите как изглежда на практика новата функция. Тя вече трябва да е достъпна за всички потребители на Hotmail.

Microsoft се опитва да въвежда различни дребни екстри, с които да отличи пощенската си услуга от останалите конкуренти на този пазар. Hotmail в момента е най-популярната уеб базирана пощенска услуга в света и се ползва от изключително много хора.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за