fbpx
-11.2 C
София

Microsoft дава 50% отстъпка от абонамента за Microsoft 365 при инсталиран пиратски Office 2019

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Уеб изданието Ghacks.net съобщи, че Microsoft е започнал да предлага на инсталиралите пиратската версия на Office 19 отстъпка в размер на 50% от абонамента за Microsoft 365.

Microsoft явно счита потребителите, които са си инсталирали пиратската версия на Office, за подходящи клиенти за онлайн услугата Microsoft 365 (Office 365). Инсталиралите пиратска версия на Office 2019 са започнали да получават уведомления с линк към онлайн магазина за продажбата на продукта с интересното допълнение, че това е временна акция, която скоро ще свърши.

В рамките на тази новогодишна антипиратска акция Microsoft предлага на потребителите на пиратски софтуер да се абонират за Microsoft 365 за един потребител при цена едва $3,6 месечно, като семейният абонамент струва само $5 на месец и той дава възможност за обслужването на шест акаунта. В този случай приложението Microsoft 365 може да се използва на няколко компютъра с Windows и Mac OS, таблети и смартфони с iOS и Android.

Цените изглеждат привлекателно, понеже през месец октомври тази година Microsoft обяви глобалните цени на Office 2021, за който не е необходим абонамент. Домашната и учебната версии струват $149,99. Те включват Word, Excel, PowerPoint, OneNote и Microsoft Teams. Бизнес версията Office 2021 е с цена $249,99 и включва Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Microsoft Teams, както и пощенския клиент Outlook и правото за използването на всички Office приложения за търговски цели.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини