От 1 май тази година Microsoft започна да блокира потребителите, които псуват в коментарите. Бан ще има за всички, които нагрубяват и използват нецензурни думи при общуването с техническата поддръжка на корпорацията.

Въведени са промени в потребителското споразумение. Според новите правила, ще бъдат блокирани всички акаунти за онлайн услугите на Microsoft, съдържащи псувни и нецензурни думи. Това означава, че за нарушение на новите правила, потребителят може да загуби достъпа до Skype, Xbox, Outlook. Ще бъде блокирана електронната кореспонденция и достъпа до файловете.

Забранено е и публикуването на незаконна информация, и още, вече не се разрешава показването на порнографски материали и голи тела в аватарите.

Засега няма информация, кои именно думи и изрази ще бъдат считани за нецензурни, неприлични или незаконни.

При регистриране на нарушение, потребителят ще бъде предупреден. При повторно нарушение, за съответния акаунт се спира достъпа до някои онлайн услуги на Microsoft. Най-тежкото наказание е унищожаването на акаунта. Завинаги.

Сега мнозина се питат, какво в този случай ще стане със закупените Windows 10 лицензии и Xbox Live игри.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

6 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари