Ако потребител на софтуер на Microsoft има някакъв въпрос или е възникнал някакъв проблем, той може да се обърне за помощ към техническата поддръжка на Microsoft.

Докато даден продукт се поддържа, потребителите могат свободно да пишат във форумите на Microsoft. За съжаление, от следващи месец Microsoft спира техническата поддръжка в своите официални форуми за редица програмни продукти. По-неприятното е, че те все още са в рамките на своя жизнен цикъл.

Във форума на софтуерния гигант се появи следното съобщение. „От месец юли 2018 година изброените по-долу форуми на Microsoft Community променят своята насоченост и повече няма да предоставят техническа поддръжка. Форумите ще се модерират от служители на компанията за да се осигури безопасно и позитивно обсъждане„.

Промените засягат следните продукти:

  • Windows 7, Windows 8.1, Windows 8.1 RT
  • Microsoft Security Essentials
  • Internet Explorer 10
  • Office 2010, Office 2013
  • Surface Pro, Surface Pro 2, Surface RT, Surface 2
  • Microsoft Band. Тази тема ще бъде затворена, препоръчва се прехвърляне към Microsoft Band 2
  • Windows Mobile
  • Zune. Тема ще бъде закрита, но ще може да се разглежда

Въпреки че официалните представители на Microsoft няма да оказват техническа помощ, обикновените потребители могат да вземат участие в обсъждането и да предлагат свои решения.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
Ташко мъдевАнонимен Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Анонимен
Анонимен

Такова просташко незачитане на клиентите си може да си позволи само монополист като M$. Не мога да разбера овчедушното спокойствие на потребителите, които безмълвно приемат безобразните подигравки и повдигайки рамене продължават да наливат парите си в това зловредно образувание, за да може в резултат с още по-голяма сила да бъдат унижавани и обирани…

Ташко мъдев
Ташко мъдев

Не виждам за какво се пенявиш Анонимен. Аз лично не съм плащал никога Уиндоус и няма и да платя. Били спряли поддръжката. И кво от това? И без това с всеки ъпдейт системата става все по-голяма и все по-нестабилна. Аз лично, когато преинсталирам, първото нещо, което правя е да му спра ъпдейтите.