Microsoft може да представи Surface Pro на 29 януари

0
19

Редмъндският гигант Microsoft е разпратил до медиите покани за събитие, което ще се проведе на 29 януари в Бразилия. В съобщенията не се уточнява какво точно ще се случи там, но е загатнато, че ще има представяне на нов продукт, който ще е изненадващ. Много вероятно е да става въпрос за таблета Surface Pro, който може да бъде представен и пуснат на пазара веднага след това, съобщи Neowin.

По информация на Microsoft, професионалната версия на Surface ще разчита на Windows 8 Pro, а стартовата цена на таблета трябва да бъде 899 долара. Базовата версия ще бъде със 128 гигабайта място за съхранение на файлове, а тази с два пъти по-голям обем ще се продава със 100 долара по-скъпо. В цената не са включени специалните капаци Touch и Type, които увеличават функционалността на таблета чрез въвеждане на повече инструменти за контрол върху ставащото на екрана.

Към този момент няма друга информация за пресконференцията или параметрите на Surface Pro, но това вероятно ще се промени в края на месеца. Важно е да се отбележи, че в Бразилия все още не се продават телефони с Windows Phone 8, тъй че пресконференцията би могла да бъде за тях, а не за новия таблет. От друга страна, в миналото имаше слухове, че датата 29 януари е определена за представяне на Surface Pro, така че остава да изчакаме, за да видим какво ще стане.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари