Microsoft обеща да оправи Skype в най-скоро време

8
40


Не сте доволни от Skype? Спокойно, от Microsoft обещават в най-скоро време да отстранят всички проблеми, свързани с популярния софтуер.

В интервю за The Verge продуктовият мениджър на Skype Джеф Кунинс заяви, че Microsoft тества най-различни нови ъпдейти за Skype, които трябва да отстранят всички неточности с програмата. Очаква се в най-скоро време технологичният гигант да се погрижи както за версията на Skype за мобилни устройства, така и за тази за компютри.

Сред нововъведенията ще са по-достъпен и правилно функциониращ чат, по-добра синхронизация при приетите повиквания, както и по-бързо зареждане на програмата. Така от Microsoft обещават „проблемното дете в семейството“ съвсем скоро да „влезе в правия път“.

„Не е като да не сме полагали усилия или да не се справяхме със Skype. По мое мнение си вършим работата чудесно, просто хората изискват все повече с развитието на технологиите и това е логично. Нашата задача е да следваме темпото и да се съобразяваме с исканията им. Все още не сме постигнали това, но съвсем скоро ще го направим“ заяви Кунинс.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
8 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари