Microsoft обявиха по-рано тази седмица придобиването на Clear Software Inc., компания, която се е специализирала в разработката на инструменти за оптимизиране на бизнес задачите, които включват множество приложения. Целта на настоящето придобиване е да подпомогне продуктовия пакет с решения на Microsoft Power Platform, в който най-важните приложения се явяват Power Apps и Power Automate, предава SiliconAngle. Инструментите са насочени към автоматизиране на често повтарящи се бизнес задачи в работата на едно предприятие, като например копиране на списъците с продажби между различни бази с данни.

Power Automate, от друга страна се явява повече инструмент за изграждането на работни потоци. Както привежда и медията, подобни инструменти често не разполагат със свой интерфейс и са насочени към асистирането на по-тесен набор от задачи или даже на едно-единствено действие. В този смисъл, работните потоци подпомагат основно работните процеси, засягащи без-офиса. И двете обаче – приложенията и работните потоци имат една-единствена цел: подпомагането на обработката на информация. За тази цел, те трябва да бъдат интегрирани в системите, в които една компания пази своите данни. Именно тук се явява и ролята на решенията, разработени от Clear Software.

Компанията предлага два основни продукта. Първият от тях, ClearProcess, улеснява приложенията за автоматизиране и работните процеси да работят по-лесно с данните, докато другият софтуер на компанията, ClearWork позволява на служителите на организацията да достигат множество приложения и информацията в тях посредством една централизирана уебстраница.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари