Microsoft отново разпространява обновяването Windows 10 October 2018

13
1676

Microsoft повторно започна разпространението на ъпдейта Windows 10 October 2018 Update, който бе премахнат от сървърите на софтуерния гигант поради възникналите сериозни проблеми. Потребителите масово започнаха да се оплакват от изчезнали файлове след инсталирането на предишното обновяване. Малко по-късно Microsoft отново публикува голямото обновяване, но само за тестери и обеща най-подробна проверка.

Допълнително към нашата най-щателна проверка, ние внимателно изучихме оплакванията и отзивите на участниците в програмата Windows Insiders. Изучихме и данните на милиони устройства с Windows 10 October 2018 Update и можем да кажем, че вече няма никакви признаци за загуба на информация“ – каза директорът по софтуерен мениджмънт на Microsoft Джон Кейбъл (John Cable).

В началото, обновяването ще бъде достъпно за малък брой потребители. Дори и след най-подробните тестове Microsoft действа предпазливо и е готов веднага да блокира достъпа до ъпдейта, ако възникне нов проблем. Софтуерният гигант обеща, че повече няма да допусне възникването на подобни грешки. Да се надяваме, че този път Windows 10 October 2018 Update ще се представи по-добре.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
13 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари