Microsoft по погрешка отложи продажбите на Surface

0
43

Първите купувачи на таблета Surface, направили за него предварителна заявка, са получили странни писма от Microsoft. В тях се съобщава, че продажбите на устройството се отлагат до 2-ри ноември и чак след тази дата всеки ще си получи предварително поръчания продукт. Ситуацията е още по-необяснима, като се има предвид липсата на каквито и да било официални изявления за забавянето от страна на Microsoft. Естествено, това породи веднага поредица от слухове. Сред тях се споменаваха проблеми с доставките, технически грешки в първите партиди и много други. За щастие, нищо от това не се потвърди. В крайна сметка се оказа, че писмата действително са изпратени от Microsoft, но това е станало по погрешка.

В официалния Twitter акаунт @Surface бе опровергана информацията за задържането на таблета. Разбира се, своевременното съобщение в популярната мрежа е добра постъпка, но не и достатъчна. Все пак не всеки чете микроблоговете и би трябвало компанията да изпрати опровержение по електронната поща на всички, получили грешните писма.

Със съобщението си в Twitter Microsoft поне развенча слуховете за евентуалните причини за забавянето на Surface. Щастливите купувачи на първите устройства ще могат спокойно да дочакат поръчаните си продукти и ще ги получат навреме, както уверяват от компанията.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари