6.8 C
София

Microsoft представи голямото обновяване Windows 10 October 2018 Update

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Microsoft пусна поредното голямо обновяване за операционната система Windows 10. Това е October 2018 Update, разработката и тестването на което продължи над половин година.

Разпространението на ъпдейта в операционните системи официално е обявено за 9 октомври тази година. Тази дата е вторият вторник на месеца – традиционният ден за обновяване на всички основни продукти на Microsoft. Големият есенен ъпдейт ще се разпространява постепенно, на няколко етапа, започвайки от най-новите и проверени устройства.

Но най-нетърпеливите фенове на Windows 10 могат да инсталират October 2018 Update още днес, една седмица преди да започне обновяването на операционната система. В момента сървърите на Microsoft се обновяват и до края на днешния ден обновяването се очаква да може да се изтегли като дисков образ. След това да се запише, например на флаш стик, и да се инсталира.

Сред ключовите нови моменти в October 2018 Update можем да изброим поддръжката на тъмна тема във файловия мениджър, облачният клипборд със синхронизация между няколко потребителски компютъра и интеграцията на SwiftKey в сензорната клавиатура на таблетите. Очакват се подобрения на Microsoft Edge, на гейм режима и още много други, за които ще разкажем по-късно.

Абонирай се
Извести ме за
guest
7 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини