Microsoft представи първата компилация 10.0.15009.1012 на обновяването Creators Update за Xbox One. Новата версия излезе преди няколко часа и засега е получена от малък брой потребители, но още следващата седмица ще се появи в програмата Xbox Insider.

Основната промяна с пристигането на Creators Update за Xbox One е промененият дизайн на главния програмен прозорец, който става по-ергономичен и по-лесен за използване. За изпълнението на разнообразните операции сега се налага да се правят по-малко стъпки и е повишена производителността на началния екран Home.

Променено е и ръководството Xbox Guide, което сега се появява отстрани. Guide има нови функции и работи по-бързо.

Сериозно е подобрена поддръжката на многозадачността – с едно натискане на бутон на контролера може да се получи достъп до музикалните файлове, скрийншотите и GameDVR.

Cortana ще бъде обучена на нови гласови команди за създаване на напомняния и известяване. Повишена е стабилността и производителността на виртуалния помощник.

Системата за обновяване има нов интерфейс, а всички етапи по ъпдейта стават по-ясни и разбираеми. Игрите и приложенията ще се обновяват независимо от избрания режим на захранване.

Новият режим Copilot ще даде възможност двата игрови контролера да работят като едно цяло.

За програмистите са добавени нови функции за работа със звук, въвежда се поддръжката на Dolby Atmos.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари