Microsoft пуснаха десетки нови приложения за Xbox Live

0
17

От доста време насам Microsoft се опитват да ни убедят, че Xbox 360 е много повече от конзола за игри и може ефективно да бъде превърната в портал за развлекателно съдържание. Компанията подплати опитите си с повече от четирийсет нови приложения за Xbox Live, които постепенно ще бъдат пускани на пазара до пролетта.

Проучване на Microsoft публикувано миналия март показа, че собствениците на конзолата прекарват около 84 часа месечно в Xbox Live, като повече от половината от това време е посветено не на игра, а на гледане на видео и слушане на музика. От компанията са решени да увеличат още повече това време. Ето защо по-голямата част от новите приложения са свързани именно със съдържание различно от видеоигрите.

Потребителите на Xbox в Европа ще могат да се насладят на услуги като: AII3M, ARTE, Canalplay Infinity, CrunchyRoll, Deezer, HBO Nordics, Livespot.tv, TV3, Video a la Demande d’Orange и други. Макар че имената на приложенията са ни до голяма степен неизвестни, в повечето случаи става въпрос или за телевизионни или за уеб видео услуги.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари