fbpx
4.1 C
София

Microsoft пусна по грешка Windows 10 build 18947 – има ново „Старт“ меню

Най-четени

По-рано днес, Microsoft пусна за изтегляне Windows 10 Insider Preview build 18947. И то за Insider-ите от всички групи – Fast Ring, Slow Ring и Release Preview Ring. За това разбираме в Twitter от NTAuthority. Очевидно става въпрос за инцидент, защото е пуснато в нетипично ранни часове и за групи, които не трябва да го получат толкова рано.

Друг сигнал за това е, че някои хора не могат да изтеглят въпросната версия на Windows 10, въпреки че на хартия е налична за всички.

Най-интересното е, че в тази версия е включено чисто ново „Старт” меню. За доста хора е добра новина, че Live Tiles може да отидат в историята. Класическата подредба със стандартни икони е възродена.

Видяното не изглежда близко до новото меню, което се разработва за Windows Lite – предстоящата версия на операционната система за устройства с два екрана и някои лаптопи. Ето го и него:

Има шанс от Microsoft просто да правят тестове и това меню да не стигне до крайния продукт. Възможно е и компанията да се опитва да постигне хармония в дизайна на старата и нова OS.

Ако искате да пробвате новия build, има шанс все още да може да го изтеглите. Трябва да побързате – най-вероятно достъпът ще бъде спрян всеки момент.

Одобрявате ли решението за завръщане към по-базовото Start меню, което познаваме от предишни версии на Windows?

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Edni chovek
Edni chovek
2 години

KDE?

the professor
the professor
2 години

аз го одобрявам, ако така може да се разкара шпионския боклук cortana… но ми се струва че всичко това е поредна калпава версия на тази о.с.

Нови ревюта

Подобни новини