След месеци на тестване, Microsoft пусна финалната версия на Windows 11 под номер 22000.194 за участниците в програмата за предварителна оценка на канала Release Preview. Именно тя ще се предлага на потребителите от 5 октомври, когато Microsoft официално ще пусне първата стабилна версия на новата операционна система. Можете да я получите и сега, но това ще изисква изпълнение на някои стъпки.

За да ги изпълните, трябва да проверите компютъра си за съвместимост с Windows 11, чрез фирмения инструмент Microsoft PC Health Check, чиято нова версия стана достъпна преди няколко дни. Ако компютърът отговаря на всички изисквания, просто трябва да се регистрирате в програмата за предварителна оценка на сайта на Microsoft, след което споменатата версия на Windows 11 ще стане достъпна за изтегляне и инсталиране. Тъй като говорим за канала Release Preview, можем спокойно да кажем, че става дума за стабилна предварителна версия на ОС, която ще получи подобен статус след няколко дни.

След успешното обновление до Windows 11, вече ще можете да използвате настройките на „Центъра за обновление на Windows“, за да се откажете от получаването на предварителни версии на ОС в бъдеще. Това ще Ви позволи да се спрете на най-стабилната до момента версия на Windows 11. Също така, имайте предвид, че Microsoft пусна Windows 11 ISO 22000.194, който може да се използва и за чиста инсталация.

Абонирай се
Извести ме за
guest
10 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари