Microsoft разработват Outlook за Windows RT

0
13

В технологичните среди все по-упорито се твърди, че Microsoft са разработили и тествали успешно версия на Outlook за операционната система Windows RT. Условно наречената „Outlook RT“ ще може да се използва не само на таблетите Surface с ARM процесор, но и на всички останали ARM-базирани устройства, които поддържат платформата Windows RT.

За съжаление нито един от източниците на тази информация не знае кога точно ще бъде пусната въпросната версия. Някои дори твърдят, че това може изобщо да не се случи. „Outlook RT“ иначе би била добър заместител на сегашния Mail клиент в Windows RT, който не изглежда особено добър и за който някои потребители твърдят, че е по-ненадежден дори от имейл клиента в Windows Phone.

В момента Microsoft предлагат „RT версии“ на най-популярния си софтуер като Word, Excel, PowerPoint и OneNote. Всички тези програми са включени в така наречения Office Home & Student 2013 RT пакет. Тук трябва да отбележим, че всички приложения са настолни, тоест не са адаптирани към интерфейса Metro. Microsoft имат само две приложения от Office пакета, които са в Metro стил и това са OneNote и Lync.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари