Microsoft скоро ще пуснат Internet Explorer 10 за Windows 7

0
54

Десетата версия на браузъра Internet Explorer направи своя съвместен дебют с Windows 8 в края на октомври миналата година. Още тогава Microsoft обещаха, че ще пуснат още една версия на браузъра за потребителите на по-старата Windows 7. В технологичните среди започна все по-упорито да се говори, че въпросната втора версия ще бъде пусната в уеб пространството съвсем скоро.

Тези слухове бяха породени от редица имейли от Microsoft до потребителите предварително избрани да тестват новата версия на браузъра. В имейлите ясно е вписано, че последната тестова версия ще бъде последната преди окончателния официален вариант на IE 10 за Windows 7. От софтуерната компания не посочват никаква дата, но призовават тестващите браузъра да побързат да им пратят сигнали за нередности ако открият такива.

Последната предварителна версия на IE 10 бе изпратена до въпросните потребители посредством Connect – специалния сайт на Microsoft за мнения и тестване на продуктите им. Именно там ще бъде предоставена и официалната версия на браузъра веднага щом е готова.

Последната предварителна версия на браузъра предназначена за всички потребители бе пусната през ноември миналата година. В тази версия беше включен и новия потребителски интерфейс на IE10.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари