Microsoft спря да продава Windows 10, но можете да го вземете от друго място и да го активирате само за $7,25

0
1282

Microsoft наскоро обяви, че от 31-ви януари тази година спира свободното изтегляне на цифрови копия на Windows 10 и официално съобщи, че вече няма да продава цифрови лицензи за Windows 10, като в същото време препоръчва на потребителите да преминат към ОС Windows 11. Да напомним, че Windows 11 излезе на 5-ти октомври 2021 година и предоставя редица иновативни функции, включително нова версия на старт менюто, по-различна логика на въвеждане, нова смесена работна среда, която по-пълно отговаря на съвременните изисквания и е фокусирана върху подобряването на ежедневната работа, както на начинаещите потребители, така и за напредналите, включително и за бизнеса.

Питате се откъде можете да си вземете възможно най-евтино оригинална ОС Windows 11 Pro или Windows 11 Home?
По случай Свети Валентин Godeal24 стартира голяма разпродажба, по време на която можете да вземете продуктовия ключ с оригинален лиценз за Windows 11 Pro при цена едва $10,25. А ако си купите повече от един продуктов ключ, магазинът предлага големи отстъпки – при закупуването на пакет от 5 продуктови ключа за Windows 11 Pro, цената на единия ще ви излезе едва $9,79 на компютър! А ако направите същото за Windows 11 Home, то цената е само $9,45 на компютър. Ако някои потребители все още искат да си закупят продуктови ключове за операционната система Windows 10, ще трябва да намерят  инсталационните дискови образи от трети страни. Но в този случай, минималната цена на Windows 10 е само $6,12 на компютър. Въпреки че ОС Windows 10 ще продължи да получава актуализации и обновявания по безопасността до 14-ти октомври 2025 година, по-добрият избор е колкото се може по-скоро да направите ъпдейт до Windows 11, стига вашият хардуер да покрива минималните системни изисквания за работата на тази операционна система.

Ограничени във времето специални предложения за ОС Windows
Оригинална Windows 11 Pro само за $9,79!

Windows 10 при цена едва $6,12 на компютър!

Горещи оферти! Microsoft Office при възможно най-ниски цени!

Отстъпка от 62% при закупуване на пакети с продуктови ключове за Microsoft Office и използване на кода SGO62

Microsoft Office за MAC

До 50% отстъпка за други версии на Windows при използване на кода SGO50

Полезни помощни програмни инструменти при най-добри цени

Godeal24 е официален дистрибутор на легални продуктови ключове със законни лицензи за софтуера на Microsoft и други програмни продукти, който ви дава възможност да закупите ОС Windows и Microsoft Office при съвсем ниски цени, полезните софтуерни инструменти на IOBIT, Ashampoo, Disk Drill и още много други. По този начин можете да икономисате до 90%, а спестените пари да използвате например, за закупуването на нов хардуер. Лицензите на тези продуктови ключове са 100% официални и автентични. Godeal24 знае произхода и историята на всеки продуктов ключ и потребителите могат да ги използват без каквито и да било проблеми. Предлаганите лицензи са доживотни, което означава, че операционната система на Microsoft например, ще се поддържа до края на нейния технологичен живот.

Със своите висококачествени услуги и продукти Godeal24 получи оценка о 98% в рейтингите на TrustPilot – независимата платформа за оценка качеството на услугите и продукцията. Това е истинско потвърждение на професионализма и майсторството на Godeal24. Самият продуктов ключ е поредица от символи, които се изпращат директно в електронната поща. Това е удобен метод за разпространение, както и един отличен начин за опазване на околната среда, който елиминира необходимостта от използването на физически транспорт и производството на ненужни опаковки.

Компанията предлага професионална техническа поддръжка в режим 24/7 и обслужване след продажбата, което продължава до приключването на технологични живот на съответния продукт. По този начин се осигурява безпроблемното използване на активирания с продуктови ключове софтуер, като по всяко време можете да зададете интересуващите ви въпроси на нашата техническа поддръжка.

За връзки използвайте електронната поща [email protected]


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!