Microsoft ще ви позволи автоматичното качване на важни данни в OneDrive

2
859

Да се надяваме, че тази възможност ще си остане изключена по подразбиране.

Microsoft възнамерява да въведе нова функционалност, която да направи спасяването на важната ви информация по-лесно. Според The Verge новата „защита на папки“ автоматично ще синхронизира документи, изображения и папки от десктопа към OneDrive.

Възможността за автоматична синхронизация беше въведена за пръв път само за бизнес потребители през юни, а сега идва и за всички останали.

„Това е нова функционалност, която започнахме да предлагаме общодостъпно от тази седмица и вече може да се ползва от всеки с валиден акаунт в OneDrive. Тя улеснява преноса на съдържание към OneDrive, получава достъп до всичките ви важни файлове на всичките ви устройства и пази повече файлове защитени с функционалности като тази за засичането и възстановяването от рансъмуер атаки“, споделят от Microsoft за The Verge.

Новата характеристика не е включена по подразбиране – ще трябва да я задействате вие. Това, което е нужно да направите е да отидете в настройките на OneDrive, а след това до Auto Save, където да зададете нужните параметри и натиснете Update Folders под Protect Your Important Files.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
AxOxТихомир Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Тихомир
Тихомир

Това работи вече повече от месец…

AxOx
AxOx

До Тихомир – дори и да е от 1 месец, това е все пак новина тук… и 1 месец не е чак толкова много.