26.7 C
София

Microsoft ще демонстрира публичната бета версия на Windows 8 на 29 февруари

Най-четени

Корпорацията Microsoft разпрати покани за специално мероприятие, на което ще бъде официално анонсирана предварителна (Consumer Preview) версия на операционната система Windows 8.

Както се съобщава, презентацията ще се проведе на 29 февруари на изложението Mobile World Congress 2012 в Барселона, Испания. Едновременно с анонса на публичната бета версия на Windows 8 ще бъде открит и онлайн магазин за приложения за платформата.

По-рано бе съобщено, че до края на текущия месец разработчиците могат да получат достъп до модификация на Windows 8, която поддържа процесори с архитектура ARM.

Появата на финалната версия на Windows 8 се очаква през втората половина на 2012 година. От Microsoft заявяват, че операционната система ще позволи „преосмислянето на Windows за следващото поколение компютърни устройства“. Платформата ще получи преработен интерфейс, оптимизиран за сензорни дисплеи, усъвършенстван център за актуализиране, по-надежден и удобен инсталатор, подобрени инструменти за търсене и т.н.

Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

HUAWEI MatePad 11 – таблет без конкуренция в своя клас

Таблетите са един от любимите ни продукти за тестване, но отдавна подобно устройство не бе стигало до редакцията ни. Пазарът на този вид технологии...

Подобни новини