Microsoft: Longhorn beta пристига през юни!

0
15

Microsoft е на път да пусне първата цялостна тестова версия от следващото поколение Windows към края на юни тази година.

Компанията бе обявила публично, че Beta 1 на Longhorn ще пристигне към края на 2005та, но се оказа, че вътрешните очаквания са били за изстрелване още в средата на годината. Срокът за финалната версия обаче все още остава непроменен -втората половина на следващата година. С появата на Beta 1 за пръв път ще можем да се полюбуваме на Longhorn в неговия последен вид. Microsoft вече пуснаха работно превю на Windows по време на Конференцията за Професионални Разработчици през есента на 2003, но от тогава операционната система е претърпяла множество промени, а миналата пролет кодът е бил чувствително обновен.
Последни новини от лагера на „сините прозорци“ научаваме направо от устата на Microsoft-ския директор в центъра за разработчици John Montgomery, който в интервю за VSLive съобщи, че „ще има beta 1 на Longhorn… към края на първото полугодие“. Montgomery разкри също, че Microsoft е на път да реализира и други два ключови проекта. Крайният срок за появата на Visual Studio 2005 и нова тестова версия на SQL Server е определен за края на февруари, а това е значимо събитие, като се има предвид, че последните варианти на тези продукти бяха оповестени в края на миналото лято.

10x to D3v1lScr3aM

Източник: Download.BG

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари