Microsoft Office 2010 SP1 излиза през юни

1
43

Microsoft Office е популярен пакет с приложения, който се използва от милиони потребители по целия свят. Софтуерният продукт е една от най-успешните разработки на редмъндската компания, а през месец юни се очаква да излезе първото голямо обновление към Office 2010, предава Neowin.

От Microsoft официално са съобщили, че първият сервизен пакет за комплекта с офис приложения ще бъде достъпен за крайните потребители в края на юни. В ъпдейта ще бъдат включени много подобрения, както и задължителните кръпки за бъговете, които са открити до момента.

В Outlook е решен проблемът с функцията „Snooze Time”, която се зануляваше между различните насрочени ангажименти. При SharePoint Server са налице подобрения във възможностите за архивиране и възстановяване на информацията. Вградена е поддръжка на браузъра Internet Explorer 9 в Office Web Applications и SharePoint. В Office Web Applications вече ще има поддръжка и на Chrome. С помощта на Excel Web Application ще могат да се вграждат диаграми в Excel Workbook. Search Server вече ще има възможност за извършване на търсене на PPSX файлове. Подобрени са възможностите за проверка на правописа чрез Proofing Tools в рамките на канадския английски, френския език, шведския език и европейския португалски.

В Outlook Web Application ще се предлага предварителен преглед на прикачени към писмата файлове, в рамките на Exchange Online.

В сервизния пакет ще бъдат включени и други кръпки, поправки и подобрения на функционалността. Microsoft Office 2010 дебютира на пазара през миналата година, предлагайки нов и стилен интерфейс, разширена поддръжка за допълнителни приложения и много други предимства, които да улеснят потребителите при работата с документи.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари