Montblanc Summit е най-новият луксозен часовник с Android Wear

0
87

Когато умните часовници се появиха най-напред, те често търпяха критика за това, че не изглеждат особено добре и се губят в сянката на класическите им аналогови предшественици.

Днес обаче все повече модели се отличават и с добър външен вид и най-новото подобно предложение идва от Montblanc – компания, известна със своите часовници и скъпи писалки.

Новият ѝ модел се нарича Summit и е първият ѝ опит за носима джаджа с Android Wear. Часовникъ има доста изискан външен вид и се захранва с Qualcomm Snapdragon Wear 2100. Вградената му памет е 4GB, наличен е още и сензор за ритъма на сърцето. Разбира се, като софтуер джаджата работи с най-новата версия Android Wear 2.0.

Екранът е 1.39-инчов 400×400 AMOLED, върху който е поставено леко извито сапфирено стъкло. Montblanc Summit се предлага с различни каишки, включително от естествена кожа от агне и от крокодил, неръждаема стомана и др. Общо над 300 комбинации от цвят, материали и циферблат са възможни, което прави часовникът наистина съобразен с индивидуалния вкус. Ако пък имате излишни 15 000 евро, компанията ще ви позволи да изберете напълно сами дизайна на циферблата.

За всички останали с по-скромни – относително казано – възможности, Montblanc Summit ще струва 890 долара, когато излезе на пазара през май.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за