Motorola чества 90 годишен юбилей

1
357
На днешния ден през далечната 1928 г. в Чикаго само с един продукт и петима служители братята Пол и Джоузеф Галвин създават компанията-предшественик на Motorola – Galvin Manufacturing Corporation.

Първият продукт на компанията е създаден с фокус върху живота на батерията. Познато нали? Докато днес обаче всички компании се стремят да удължат живота на батерията на преносимите си устройства, преди 100 години Galvin Manufacturing battery eliminator, давал възможност радиостанции, захранвани от батерии, да ползват и битово електричество.

Вижте цялата история на Motorola в нашата статия

От компанията не пропускат да напомнят и, че в тяхното ДНК е заложено вслушването в потребностите и желанията на потребителите и правенето и на невъзможното, за да бъдат те удоволетворени.

След забележителните неща в 90-годишната история на компанията е създаването на първата приемо-предавателна радиостанция през 1943 г, първото кацане на човек на Луната. Създаването на емблематичния RAZR V3 останал легендарен с дизайна си и добре познатия ти модулен дизайн moto mod, за който пишем много през последните години.

От компанията разпространиха прес съобщение, в което заявяват:

През годините Motorola е имала много поводи и вълнуващи моменти за празнуване. През последните 90 години ние оставаме верни на нашата най-важна цел – да прекрачваме границите, които стоят пред иновациите, и да правим технологиите достъпни за всички потребители в максимално олекотен формат. Нямаме търпение да споделим нашите вълнуващи постижения, паметни моменти, интересни факти и викторини през следващите 90 дни в социалните мрежи.

Днес ви каним да отпразнувате с нас #90yearsmotorola и ви поздравяваме с едно специално послание: най-доброто тепърва предстои. 

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Miliya Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Miliya
Miliya

Върнахте ме назад във времето, много мили спомени за първия ми мобилен телефон на моторола. С каква радост и вълнение го закупих!