Mozilla получи поздравително кексче от екипа на IE

2
21

Екипът на браузъра Internet Explorer изпрати по куриер кашон с поздравително кексче до Mozilla. С него майкрософтци спазват традицията да изпращат лакомства при излизането на всяка нова версия на Firefox, информира Neowin.

Конкретното кексче е по случай излизането на браузъра Firefox 6. Прави впечатление, че от версия на версия размерът на сладкишите, които праща екипът на Internet Explorer намалява, като това вероятно е свързано с промяната на номерацията на Firefox, която включва честото излизане на версии с голям номер и малко промени.

При излизането на Firefox 5 преди два месеца поздравленията от IE дойдоха под формата на торта, която беше по-голяма от сегашното кексче.

На дъното на кашона е било изписано стандартно поздравление, същото като това, което присъстваше и при излизането на Firefox 5. То гласи:

„Поздравления за пускането на новата версия!
С любов,
Екипът на Internet Explorer!”

Жестовете от подобен характер показват, че въпреки конкуренцията и надпреварата за вниманието на хората, трябва да се запази добрата воля, тъй като желанието на всички е да доставят на крайните потребители най-добрите възможни услуги.

Първата торта от Microsoft екипът на Mozilla получи преди пет години, когато на пазара дебютира Firefox 2.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
mialy
mialy

Жалко, че не раздават кексчета или торти и на екипа на Google при нова версия на Chrome 😛

koko1
koko1

За тях ще трябва да отворят цяла сладкарница 😀