MWC 2017: Huawei Watch 2 атакува високия клас носими джаджи

0
796

Huawei Watch 2 официално бе анонсиран по време на представянето на Huawei на MWC 2017. То идва в две разновидности – Watch 2 и Watch 2 Classic, като не трябва да забравяме и екстравагантния Porsche Design вариант, който също е достъпен.

Двойката часовници работи с Android Wear 2.0 и замисълът на Huawei е очевиден. С тях компанията атакува най-високия сегмент на пазара на носими джаджи, който е доминиран от Apple, LG и Samsung.
И двата часовника имат GPS функция, монитор за сърдечния ритъм и NFC свързаност за разплащания през Android Pay. Huawei предлага собствено фитнес приложение и виртуален треньор, но часовниците ще могат да работят и с други приложения.

Друго голямо предимство е наличието на 4G връзка с nano-SIM карта. Така може да се възползвате от самостоятелните Android Wear 2.0 приложения. Дисплеите и на двата часовника са 1.4 инча с 390 x 390 пиксела и AMOLED технология.

Huawei Watch 2 идва на пазара в Европа от средата на март. Базовата версия струва 379 евро, а Classic вариантът е 399 евро. Porsche изданието все още няма обявена премиера и цена.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за