MySpace с нов дизайн

0
29

Още през септември ви уведомихме, че от MySpace планират да обновят изцяло дизайна си. Е, промяната вече е налице. Социалната мрежа действително изглежда доста по-добре в момента, макар че е трудно да се каже дали няколко естетически подобрения ще са достатъчно силни, за да възобновят позициите й в социалния онлайн пазар.

Интерфейсът е доста променен, като сега е силно опростен. Навсякъде се виждат ярки изображения, като профилните страници, например, са изпълнени със заглавни снимки в пълен размер. Браузването на активността на приятелите ни пък напомня скролването на колекция в Pinterest. Музикалният плейър, пък, който е на всяка страница, която отворим, е съвсем лесен за управление.

Голям брой функции, които не са били пряко свързани с музика, са премахнати и сайтът, повече от всякога, изглежда обвързан с музиката. Така или иначе, MySpace имат една от най-богатите музикални библиотеки сред всички останали уебсайтове, които предлагат стрийминг на песни

Потребителите могат да гледат клипове, да създават онлайн стриминг плейлистове и да пускат персонализирани радио станции.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари