NASA потвърди, че Том Круз ще снима филм в космоса

1
941

Дни след плъзването на слуха, че Том Круз ще снима филм в космоса, представител на NASA най-накрая потвърди в публичното пространство, че актьора ще работи заедно със SpaceX над първия по рода си амбициозен проект, който ще се състои извън Земята.

Според Twitter публикация на Джим Брайдънстайн (администратор в NASA), неозаглавеният филм ще бъде заснет на борда на Международната космическа станция.

Макар и липсата на повече подробности за това грандиозно начинание, то поне за пореден път Том Круз се утвърждава като един от малкото актьори в Холивуд, които се хвърлят във възможно най-динамичните и буквално застрашаващи живота каскади. Нека си припомним три от тях:

Mission: Impossible 2 – Нож в окото

В една от сцените на Mission: Impossible 2, когато Круз и неговия колега-актьор Дъгрей Скот влизат в схватка, той приковава Круз на земята, като държи нож на милиметри от неговото око. Забележителното е, че Круз въобще не се е поколебава да извърши каскадата. 

Mission: Impossible Ghost Protocol – Изкачване на Бурдж Халифа

Поредната лудост, на която актьора се подлага без намесата на дубльор е изкачването на Бурдж Халифа за Mission: Impossible Ghost Protocol, който излиза през 2011 г. Въпреки, че Круз се подготвя месеци наред за тази сцена, той бива изненадан от силните ветрове, бъдейки на височина от 800 метра над земята, в резултат на което се удря няколко пъти в сградата.

Mission: Impossible Rogue Nation – Висене от самолет

Една от най-впечатляващите каскади на Круз до момента е тази, в която той е прикован към A400 самолет, докато лети над английската провинция, снимайки Mission: Impossible Rogue Nation. Той споделя, че е било нужно да повтори каскадата 4 пъти в рамките на два дни, за да се получи както трябва. 

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари