Netflix гледа към сериозен завършек на годината – водещата стрийминг компания за видео съдържание очаква до края на 2018 г. вече да има 146 милиона абоната като повечето нови такива да дойдат извън Съединените щати.

Очакванията на компанията са през последното тримесечие на годината тя да добави още 9.4 милиона клиенти.

Netflix посочва, че оригиналното съдържание на платформата продължава да се радва на завидни успехи. Повече от 80 милиона души са гледали поне един филм от серията Summer of Love. Новият To All the Boys I’ve Loved Before пък се е превърнал в един от най-гледаните оригинални филми на платформата с особено силна статистика за многократни гледания. В резултат, Netflix е категорична, че скоро ще видим нов набор от филми в жанра.

С увеличаването на конкуренцията в стрийминг сегмента, именно количеството и качеството на оригиналното съдържание, както и налагането на нови звезди, ще стават все по-важни. Netflix скоро ще трябва да се съревновава с платфорвите на Disney, където ще присъстват заглавия от марките Marvel и Star Wars, както и с DC, подкрепена от каталога на холивудския гигант Warner. За момента Netflix има и сериозен каталог, и голям брой зрители, което дава на компанията отлична основа за стрийминг битката през 2019 г. – а от това в крайна сметка могат да спечелят най-вече зрителите.

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
4 Отговори на коментарите
5 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
5 Автори на коментарите
pecataАнонименФанъциJohn SmithЗахари Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Захари
Захари

То хубаво, само че прекратяват подръжката на български език

John Smith
John Smith

На кой му пука за Нетфликс в България, повечето от филмите са непреведени, а преведените са с много лошо качество на превода , защото е от програма , не го прави човек. Разбираме ,че не сме никакъв пазар за тях , но и те не ни вълнуват особено.

Фанъци
Фанъци

За това ползваме българският нетфликс
muvibg com

Анонимен
Анонимен

Незнам, как успя да сравниш един сайт който даже няма и приложение за тв и таблет с Нетфликс.

Анонимен
Анонимен

Ако нямаше бг торенти нямаше да има и бг превод на повечето филми и сериали. Пазара ни е зле, че цяло чудо е че Нетфликс е достъпен в България. Например ESPN неизъчват в България а нямаме заместител на ESPN. Има филми и сериали, които могат да се гледат и от не толкава напреднали в езика но като ги качат в торентите отново се пише за превод.

pecata
pecata

Ами на доста хора не им трябва превод. Аз само си пускам английските субтитри.
Наскоро се усетих, че от торентите тегля само няколко сериала и то защото няма от къде другаде да ги гледам. Нетфликс+кино ми е достатъчно. Птдавна спрях HBO и Cinemax.