Netflix представи в Индия свръхевтин абонамент с цена едва $2,88 на месец

10
1036

След продължителни тестове Netflix официално предложи в Индия свръхевтин абонамент за своята услуга с цена едва $2,88 (199 рупии) на месец.

За тези пари потребителят може да гледа видеата и филмите само на едно мобилно устройство с резолюция само 480р. Блокирана е възможността за извеждането на филмите към телевизор с помощта на Chromecast или друго аналогично устройство. Статистиките показва, че в Индия повече предпочитат да гледат мобилни видеа и филми, и това в случая няма да е голям проблем.

По време на своята пресконференция в Ню Делхи представителите на Netflix подчертаха, че нямат намерение да предлагат този абонамент в други държави. И още, засега няма да бъдат предлагани седмични абонаменти, каквито се тестваха в редица азиатски страни. Новият индийски абонамент се предлага заедно със сега съществуващите тарифи с цени $7,24 (Rs 499) и $11,58 (Rs 799).

През изтеклото тримесечие на тази година Netflix получи само 2,7 милиона нови потребители за целия свят, докато миналата година към тази онлайн услуга се присъединиха почти двойно повече потребители – 5,1 милиона. В Индия засега Netflix има под 2 милиона потребители, но се счита, че новият абонамент още до края на годината ще ги увеличи до минимум 4 милиона.

През последните няколко години Индия се превърна в истинско бойно поле за услуги за стриймване на видео, като за вниманието на потребителите се сражават редица местни и чужди компании.

10
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
6 Коментари
4 Отговори на коментарите
7 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
_nib_
_nib_

Да не е $2,88?Да.Сега го проверих.

Ебачев
Ебачев

Мангал да плаща видял ли си???

_nib_
_nib_

верно че….не
+ тва мангала извежда ракети в космоса….
начи са по-добре от нас
затова таксата за нашата ,,цъфнала и вързала“ държава не трябва да е повече от долар

Димитър
Димитър

Сякаш не става дума за 288 долара, а за 2,88 долара. За 288 човек може да си купи прилично устройство, на което да гледа Netflix, нали?

KING SOROS, BABY!
KING SOROS, BABY!

Цената е $2,8, а не $288!!!

KING SOROS, BABY!
KING SOROS, BABY!

Фиух, благодарение на навременната ми намеса проблемът е решен!

bore_da
bore_da

Някой да каже как да се възползваме и ние от тия цени. 😀

hbo go
hbo go

Не можеш. Плюс това не предлага български субтитри.

Ебачев
Ебачев

има сайтове където продават акаути от всякакъв тип за нетфликс и спотифай за жълти стотинки, няма да давам линкове напрегни си втория етаж малко и потърси!!

Trial
Trial

Тая пропаганда и безплатно да ми я дават, не бих си губил времето с нея.