Newsweek показаха последната корица на печатното си издание

0
19

Още в средата на октомври ви уведомихме, че седмичното информационно издание Newsweek ще стане изцяло дигитално от догодина. Последният брой на списанието ще излезе следващата седмица. Вече знаем как ще изглежда и корицата му. Изображението върху последния печатен брой на Newsweek беше публикувано в Twitter, а ние на свой ред ви го представяме тук.

Както сами виждате, корицата представлява чернобяла фотография на Ню Йорк с бившия централен офис на Newsweek в центъра й. Отдолу има надпис, който започва с хаштаг и гласи „Последно печатно издание“. Хаштагът не е там случайно. Той е белег за това, което ще се случва с 80-годишното издание от сега нататък – следващите му броеве ще се разпространяват единствено и само в интернет.

Напомняме, че от първи януари списанието ще започне да излиза с променено име – Newsweek Global. Името рефлектира най-вече факта, че редакторите на изданието ще започнат да публикуват все повече и повече съдържание касаещо целия свят, а не само най-новото на американската технологична, научна или политическа сцена.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари