NS1.bg ще помогне на 500 компании, чиито бизнес е засегнат от COVID-19

0
348

Една от най-големите български хостинг компании, известна с това, че успява да предложи Managed VPS с контролен панел и резервни копия на своите клиенти, на цената на споделен хостинг, се включи към солидарността, създала се покрай трудните времена, предизвикани от коронавируса.

От NS1.bg предлагат помощ на 500 български бизнеса, чиито работа е пострадала заради пандемията от COVID-19 и социалните ограничения, които принудиха множество хора да останат у дома, спирайки работа.

Към засегнатите бизнеси NS1 отправя предложение за предоставяне на финансова помощ чрез намаляване на цената за виртуални сървъри с 60% за срок от 6 месеца. С това от NS1.bg изчисляват, че засегнатите фирми ще намалят разходите си за хостинг до 2000%.

„Осъзнаваме, че това не  огромна помощ, но такива са нашите възможности, споделя Владислав Георгиев – съосновател и изпълнителен директор на NS1. Искаме да сме солидарни и да помогнем по начин, по който можем, да сме максимално полезни и да спестим част от разходите на засегнатите фирми в тези трудни времена.“

Кандидатстването за помощ от 60% може да се направи от компании, които  са доказано засегнати от настоящата ситуация и могат да удостоверят това с потвърждения от държавната администрация  – например такива, които са кандидатствали и получили помощ по мярката 60/40. Кандидастването става чрез изпращане на имейл до [email protected] с документ удостоверяващ получаването на държавна помощ. NS1.bg ще разгледа всички кандидатури по ред на тяхното постъпване и ще решава отпускането на помощта.

Това не е единствената инициатива, с която NS1.bg помага на засегнати бизнеси от Covid-19 в момента. Водещите специалисти на българската хостинг компания участват в различни уебинари, на които се разясняват подобренията, които могат да се направят в сигурността на онлайн бизнесите и техните сайтове в условията на глобална криза.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари