Office 2010 вече е готов с RTM версия

0
65

От Microsoft официално съобщиха, че от този петък офис пакетът Office 2010 е във фаза RTM (Released to Manifacturing). Той ще се появи през месец май за бизнес потребителите, докато обикновените потребители ще трябва да почакат до юни месец.

Новината беше съобщена в блогпост на вицепрезидента на отдела за разработка на Microsoft Office, в която той заявява, че от компанията вече са достигнали до финалната версия на продукта.

От Microsoft съобщиха, че близо 7 милиона и половина потребители са изтеглили бета версия на пакета Office 2010. За сравнение, свалянията на бетата на Office 2007 бяха три пъти по-малко.

Редмъндската компания планира събитие, което се очаква да се проведе на 12 май в Ню Йорк, като основната тема ще бъде Office 2010. За съжаление, хората няма да могат да закупят копие на офис пакета поне до месец юни. От Microsoft не съобщиха официално датата за това, но се очаква продажбите на пакета да започнат на 15 юни.

Microsoft съобщи и цената на всички варианти на Office 2010. Professional edition ще се продава за 499 щатски долара. Office 2010 ще бъде пуснат в най-малко 5 различни варианта, в които ще бъде включена и безплатната версия, съдържаща Microsoft Word и Excel, но с намалена функционалност и много реклами.

Office 2010 ще се предлага във вариантите Starter, Home and Student, Home and Business, Professional и Professional Academic.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари