Office 2010 ще бъде най-лесен за използване от всички версии

5
80

От редмъндската компания Microsoft твърдят, че новият пакет с инструменти Office 2010 е по-лесен за използване и по-интуитивен от всички предишни версии, които са излизали досега. Трансферът на потребителите от старите версии към новата също бил изключително лесен за извършване.

Microsoft Office 2010 беше пуснат на пазара за бизнес потребителите преди една седмица, а версията за домашни компютри се очаква да излезе през месец юни. Изгледът на новия офис пакет, както и усещането от използването му се различават значително от предишните версии.

Въпреки многото разлики и промени, от Microsoft са твърди, че преходът към новата версия не трябва да затрудни никого. За компаниите, които купуват лицензи в големи количества се организират безплатни курсове, които да улеснят още повече прехода. В периода на тестове, преди официалното излизане на Office 2010, доста корпоративни клиенти са се възползвали от възможността да тестват ранните версии, а предварително са били поръчани и 90 милиона лиценза.

Тепърва ще се разбере дали пазарът ще повярва на рекламната кампания на Microsoft и Office 2010 наистина ще срещне толкова топъл прием, колкото очакват специалистите от редмъндската компания.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари