Opera интегрира Instagram в своя десктоп браузър

3
372

Създателите на уеб браузъра Opera продължават да го превръщат в нещо като „швейцарско ножче“, предлагащ най-различни и полезни функции. Днес компанията обяви, че е интегрирала в новата версия на своя браузър Opera 68 социалната мрежа Instagram. Това е допълнително към вече вградените в страничния панел месинджъри, включително Facebook Messenger и WhatsApp.

През последните няколко седмици хората масово си стоят вкъщи и спазват социална дистанция. В тези условия те много по-активно са започнали да използват десктоп месинджърите и предпочитат да общуват в социалните мрежи от десктоп компютрите. Компанията Opera е забелязала, че потребителите много по-често са започнали да използват именно вградените в този десктоп браузър месинджъри, понеже прекарват по-голямата част от времето си пред екрана на десктоп компютрите. За да се активира Instagram в новата Opera е достатъчно да се кликне върху иконката Instagram в страничния ляв панел и да се влезе в своя профил.

Много потребители както преди считат Instagram за предимно мобилна платформа, но разработчиците вече предложиха редица нови функции за своята уеб версия. Сега Opera е интегрирала всичките тези нови функции в своя браузър, който работи в средата на всички операционни системи. Потребителите на Opera получават и достъп до основната новинарска лента на Instagram. По този начин може напълно пълноценно да се работи с Instagram от десктоп компютър.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари