Opera Mini владее безапелационно App Store на Apple

7
20

Фактът че Apple одобри браузъра Opera Mini в App Store беше голяма изненада за всички. Популярността на приложението обаче показа, че това е бил правилният ход. Поне от гледна точка на потребителите.

В момента магазинът за приложения на компанията на Стийв Джобс ври и кипи от хора, които бързат да се сдобият с новия браузър на Opera. Може би някои от хората са притеснени, че Apple може да промени решението си и бързат да изтеглят набързо програмата.

За известно време Opera Mini е била най-популярното приложение във всички региони. В момента на писането на този материал браузърът не води класацията само в Обединеното кралство където е на трето място, в Австралия където е на второ място, в Канада също е на второ място, а в останалите региони е безапелационен лидер. В Австралия и Канада новата Opera Mini е изместена от играта Bird Strike на компанията PikPok.

Текущата позиция на популярния мобилен браузър можете да проследите в класацията с най-горещи приложени в App Store, която се намира там.

Браузърът Safari, който идва по подразбиране с iPhone, несъмнено е добър, но това не означава, че хората не са заинтересувани от алтернативите. Тепърва предстои да излязат интересни статистики, които ще посочат дали хората, които са изтеглили Opera Mini са се отказали от Safari или са предпочели да се върнат към традиционния браузър на Apple.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
7 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари