Panasonic пуснаха на пазара джаджа за успокояване на очите

0
18

Ако професията ви изисква постоянната работа с компютри или ако по принцип сте човек, който прекарва времето си пред екрана или със смартфон в ръка, трябва задължително да помислите как да предпазите очите си. Panasonic ни дават една идея. Наскоро компанията представи продукта Panasonic Este ES-SW50, който прави именно това.

Най-точното определение за Este е, може би, маска за очи. Въпреки че е далеч по тромава от обикновените маски (или резените краставица), тя е много по-функционална. Este успокоява очите, генерирайки топла пара. Ефектът е като да поставите парче плат, напоен с топла вода върху очите си.

Продуктът черпи заряд от презареждащи се батерии, които могат да издържат около 12 минути. Това време изглежда е достатъчно, за да успокои напрегнатите ви от дълга работа с компютъра очи. Panasonic планират да пуснат маската на пазара през септември. Засега обаче не се знае дали някога той ще напусне границите на Япония.

Este, също така, ще се предлага в два модела – единият за жени, а другият за мъже. Те са абсолютно еднакви като изключим цвета. Женският модел е в бяло и розово, а мъжкият – в сиво и бяло. Цената на продукта засега не е известна.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари