PCB Creations показа тоалетна чиния от дънни платки

0
230

Човек може да спре да пие или да пуши, да ходи на кино или на театър, напълно да се откаже от хляб или месо… Но докато е жив, ще му се налага да ходи до тоалетна, което пък означава, че производителите и майсторите, инсталиращи санитарна техника, никога няма да се разорят. Дизайнерите от компанията PCB Creations също са решили да се включат в печелившия бизнес, като проектират тоалетната чиния Royal Data Throne, която те самите наричат „трон за бъдещия крал на информацията“.

Устройството изглежда така, сякаш мястото му не е в тоалетната, а в зала със сървъри, сред монитори, клавиатури и USB флашки, тъй като то е изработено от предмети, познати на всеки, който макар и само веднъж е поглеждал във вътрешността на своя лаптоп или настолен компютър. Точно така – тоалетната чиния Royal Data Throne е изцяло направена от стари дънни платки.

Приятният и свеж зелен цвят в съчетание с разноцветните детайли на дънните платки създава весело настроение и не предизвиква нищо друго освен усмивка у онези, които видят чинията-чудо. Впрочем, авторите предупреждават, че чинията не бива да бъде използвана по предназначение – нито сега, нито в бъдеще. Причината е съвсем прозаична – тя е висока 30 и е широка само 13 сантиметра. Но ако имате 500 излишни долара, можете да подарите тоалетната чиния Royal Data Throne на познат системен администратор като оригинален сувенир по повод някой празник или просто без повод. Устройството вече може да бъде поръчано от любителите на екзотични (и непотребни) предмети на сайта на компанията PCB Creations.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари