pCloud празнува 3-ти март със 75% отстъпка

8
768

По случай Националния празник на България, pCloud празнува 3-ти март със 75% отстъпка.

Само сега, можеш да се сдобиеш с Lifetime плана на pCloud на промоционална цена. Плащаш веднъж и ползваш завинаги, вместо да бъдеш таксуван всеки месец.

Какво е pCloud? pCloud е сигурна, лесна за използване услуга, която ти позволява да съхраняваш своите файлове онлайн, без да се заема допълнително пространство на твоя компютър, както и да имаш достъп до тях от всяко дигитално устройство.

Над 8,000,000 потребители от 192 държави, вече се довериха на pCloud и използват облака за съхранение на личната си информация.

Услугата е сред топ 5 в света, между конкуренти/гиганти като Google Drive и Dropbox.

pCloud Lifetime план е първи за индустрията, но защо да го избереш?

Без месечни или годишни разходи, само с еднократно заплащане, можеш да се възползваш от пространството за съхранение до живот. А сега, с  промоционалната оферта, по случай националния ни празник, можеш да закупиш 500 ГБ или 2 ТБ пространство с голяма отстъпка. Плащаш веднъж и забравяш.

Какво е предимството на облачното пространство пред външен хард диск?

  • Никога няма да се развали, или да бъде откраднат.
  • Файловете ти ще бъдат запазени на защитено място и никога няма да ги изгубиш.
  • Лесно може да стриймваш файловете си и да ги споделяш с приятели.
  • Цена на ГБ е значително по-ниска от цената на SSD.

Каква е сигурността, която ще получиш и защо да се довериш на pCloud?

pCloud вече няколко пъти предизвика хакери от цял свят да разбият новата услуга pCloud Crypto, която криптира файловете на потребителите, за да демонстрира качеството на сигурността. Кампанията продължи 6 месеца, но никой не успя да спечели предлаганата награда от $100,000.

pCloud Crypto представлява client-side encryption, което означава че   процесът на криптиране се извършва на вашето устройство.

Криптираната версия на вашите файлове се качва на техните сървъри, а файловете в некриптиран формат не напускат вашето устройство.

Дори pCloud, като доставчик на услугата, няма да знаят какви данни съхранявате вие във вашия акаунт.

С настоящата кампания, може да осигурите сигурността на вашите файлове онлайн срещу еднократно плащане, за цял живот.

Платено съобщение

8
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
4 Отговори на коментарите
7 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Иван Христов
Иван Христов

Има една нова програма Syncthing, за децентрализирано синхронизиране на файлове. И в Калдата има статия за нея. След като я тествах не искам да чувам за никакви централизирани cloud услуги.

pCloud Official Bulgaria
pCloud Official Bulgaria

Честит 3ти Март, имахме предвид 1ви!

caball
caball

Не е нова. На 5 години е 🙂

бай мангал
бай мангал

За протокола, че цените са си така и без намалението от 2018 и типично българска работа и лъжа!!!! Ние не сме балъци особено тези, които редовно следят pCloud.
Lifetime не е мръднало и pCloud Crypto цената е същата и без афилиейт към калдата. лъжа долна!

хмм
хмм

Горният и най-долният линк показват различни цени – 122 и 87 евро съответно за 500 ГБ. Въпросът е дали намалението на долния линк е вярно??

Стоян
Стоян

Първоначално ползвах другите по-известни облачни услуги. После преместих мобилния си номер при оранжевия оператор и получих бонус от 128 ГБ. В момента ползвам само pCloud. Много по-бърз е в сравнение с другите облачни услуги и много по-удобен благодарение на локалния диск, който прави на компютъра. Но. По принцип отстъпката сега е 65%, а за нас – 75%. И въпреки това 500 лева за 2 ТБ ми се виждат все още доста пари. За 345 лв съм си купил 4 ТБ WD диск, който седи до компютъра и ми върши чудесна работа. И за сега ще се въздържа. Но все пак… Виж още »

Kuzmanovv
Kuzmanovv

Съгласен съм с Вас ❕ Много добър облак : работи ? бързо, интерфейса и езика ? е налице, НО цените ? са много ”швейцарски”. И моят пример – от 10 GB „Free“ ми дава ? само 6 GB, без да мога да разбера ? защо ❔?❓

Oceanic815
Oceanic815

Набързо хвърлих един поглед. Засмях се над „изтъкнатите“ предимства. Много маркетингово ориентирано, предполагащо, че ние потребителите сме пълни лаици. А може би точно това е целевата група на pCloud…

Ето един пример – „Цена на ГБ е значително по-ниска от цената на SSD“..
Какво по дяволите сравнявате тука?! Що не вземе да сравните и скоростта със SSD, a?!