Peacock възнамерява да бъде “поточната услуга, която ще развесели зрителите в несигурните времена”

0
293

Въпреки разрастващата се пандемия в глобален мащаб, поточната услуга на NBCUniversal, Peacock, ще стартира по план днес за клиентите на Xfinity, като достъпът ще е ограничен и постепенно ще се разширява до края на месеца. Услугата ще излезе за по-широка аудитория на 15 юли. Съдържанието ще е предимно обвързано с комедийния жанр, като NBCU описват Peacock като мястото, където можете да се разтоварите “по време на тези несигурни времена.”

“Сега повече отвсякога има нужда от висококачествена безплатна поточна услуга, която може да даде на зрителите нужната за тях информация и развлечение, за да се откъснат от настоящата ситуация”, казва Мат Щраус, председател на Peacock и NBCUniversal Digital Enterprises в изявление. “Чрез Peacock, ние ще представим огромно количество от най-добрите филми и съвременни телевизионни шоу програми; както и последните новини, като така създаваме платформа, където хората ще се обединят заедно чрез силата на развлечението.”

Предварителния изглед на Peacock чрез Xfinity няма да стартира с огромен избор, но ще се концентрира върху заглавия, които включват 30 Rock, Parks and Recreation и Frasier, а The Office ще излезе в по-късен етап. Новите заглавия, които са част от старта на услугата са предимно детски анимации, които включват най-новите епизоди на Curious George, Where’s Waldo? и Cleopatra in Space. Peacock Premium или платената версия на поточната услуга предлага допълнителни опции, като навременен достъп до най-новите шоу програми, както и сериали като Law & Order: SVU, Blindspot и Chicago P.D. За клиентите на Xfinity услугата е безплатна.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари